Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Малоперещепинська громада» (код ЄДРПОУ: 21044237) був реорганізований і увійшов до складу Новосанжарської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Малоперещепинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новосанжарської громади

Новини Малоперещепинської сільської ради

Дата: від до Скинути

22 квітня - Всесвітній день Землі

22 квітня - Всесвітній день Землі

Сьогодні світ відзначає День Землі. Метою свята є привернення уваги суспільства до проблем екології, заклик дбати про природу. Вважається, що сьогодні кожен має зробити для Землі щось корисне: прибрати засмічену ділянку, чи посадити дерево. День Землі – це символ єдності, усвідомлення, що тільки об'єднаними зусиллями людство може боротися з глобальними екологічними та існуючими соціальними проблемами.  Перша "одноразова" акція цього дня пройшла 1970 року в США. Її успіх окрилив організаторів, і з того часу святкування стало регулярним. День Землі відзначають також в день весняного рівнодення 20-21 березня (за ініціативою ООН).

12:22 22.04.2020

Відповіді на основні запитання про COVID-19 – захворювання, викликане новим коронавірусом

Відповіді на основні запитання про COVID-19 – захворювання, викликане новим коронавірусом

Шановні жителі громади, за посиланням https://covid19.com.ua/… ви можете отримувати оперативну інформацію щодо карантину та епідемії коронавірусу. Будьте завжди поінформовані та інформуйте рідних! Давайте разом сприяти обізнаності наших громадян, це їм дуже потрібно! Залишайтеся вдома! Будьте здорові!

15:20 06.04.2020

Роз'яснення щодо реєстрації безробітних в службі зайнятості

Роз'яснення щодо реєстрації безробітних в службі зайнятості

Допомога по безробіттю буде нараховуватись з 1-го, а не з 7-го дня реєстрації у службі зайнятості. Таке рішення ухвалили 29 березня на засіданні Уряду. Після подання заяви за формою ДСЗ, реєстрація безробітного здійснюватиметься з 1-го дня. А призначення допомоги - одразу, без прив‘язки до наявності чи відсутності підходящої роботи. Крім того, безробітним не треба відвідувати центр зайнятості протягом 30 і більше календарних днів. Співпраця безробітних і кар’єрних радників відбуватиметься дистанційно. Детальніше за посиланням: https://bit.ly/2UK8CNH

11:20 30.03.2020

Дистанційне навчання: збір проєктів на платформу

Дистанційне навчання: збір проєктів на платформу

Дистанційне навчання - тема, яка протягом останніх тижнів настільки ж популярна в освітянській спільноті, як і всі новини про пандемію. Здавалося б, десятки ресурсів, діджиталізація, кожен учень із гаджетом, а "віз і далі там". Про проблеми дистанційного навчання не висловився лише лінивий.  А що з рішеннями? Не ситуативними та індивідуальними, а комплексними та повторюваними. Впевнені, вони є. Десятки, а може й сотні рішень є у головах учнів, вчителів, громадських активістів й всіх тих, хто "вариться" в освітній тематиці. Ми хочемо, аби ваші ідеї вийшли за межі балачок та нарікань у Facebook й трансформувалися в круті проєкти, які допоможуть вирішити питання дистанційного навчання не тільки на рівні окремої школи, а й всієї країни. Тому, офіційно відкриваємо збір проєктів на тему дистанційного навчання та освітньої онлайн комунікації.

10:28 30.03.2020

Що означає «самоізоляція»?

Що означає «самоізоляція»?

Самоізоляція – це, в першу чергу, утримання від контакту з іншими для того, щоб зменшити ризик інфікування. Самоізоляція виключає будь-які ситуації, коли ви тісно контактуєте з іншими людьми (наприклад, близький контакт віч-на-віч на відстані менше, ніж 2 метри, або тривалістю понад 15 хвилин).

12:52 23.03.2020

Увага! Нерест – 2020!

Увага! Нерест – 2020!

З метою забезпечення охорони та збереження в належному стані середовища перебування, шляхів міграції та місць природного відтворення (нерестовищ) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Полтавським рибоохоронним патрулем (наказ від 16.03.2020 №55) встановлено наступні терміни заборони на лов (добування) риби у весняно-літній період природного відтворення (нересту) у 2020 році:

12:04 23.03.2020

Режим обслуговування суб’єктів звернення територіальними підрозділами УДМС України в Полтавській області

Режим обслуговування суб’єктів звернення територіальними підрозділами УДМС України в Полтавській області

У зв’язку з веденням карантину з 21.03.2020 встановлено такий режим обслуговування суб’єктів звернення територіальними підрозділами УДМС України в Полтавській області.

12:00 23.03.2020


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування: Що я роблю з органічними відходами (рештками рослинності)?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано