Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Малоперещепинська громада» (код ЄДРПОУ: 21044237) був реорганізований і увійшов до складу Новосанжарської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Малоперещепинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новосанжарської громади

Новини Малоперещепинської сільської ради

Дата: від до Скинути

День працівника культури

День працівника культури

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! Вітаємо Вас із професійним святом Днем працівника культури! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашого краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну! Низький Вам уклін за це. Нехай творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають Вас, нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому поприщі. Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, щастя, миру, любові та злагоди!

16:34 10.11.2020

День української писемності та мови

День української писемності та мови

Шановні друзі! 9 листопада ми відзначаємо велике свято – День української писемності та мови. Народна мудрість стверджує: скільки знаєш мов, стільки разів ти людина. Але без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною власного народу, його історії та культури. «Мова – це душа народу, а народ без мови – не народ», – говорив Володимир Сосюра. З гідністю і шаною ми маємо усвідомлювати велику вагу рідного слова й особисту відповідальність за нього перед минулим, сьогоденням і майбутнім. Отож, бажаємо всім утверджувати рідну мову, щоб цей нетлінний скарб служив єднанням між поколіннями, возвеличував Україну й українців.

16:33 10.11.2020

Дотримання карантинних вимог

Дотримання карантинних вимог

Ситуація з поширенням коронавірусу залишається напруженою. Щодня в обласний лабораторний центр надходять 1500-2000 проб. Це колосальна кількість, якої не було з початку пандемії. Тому багатьом людям доводиться чекати на результати ПЛР-тестування певний час. Вдячність всім медикам, епідеміологам, вірусологам. Усім, хто стоїть на передовій боротьби з коронавірусом, і всім, хто в тилу. Вони працюють нон-стоп. Найкращою нашою підтримкою медикам буде дотримання карантинних вимог громадянами:

15:05 28.10.2020

День визволення України від нацистських загарбників. Що означає ця дата

День визволення України від нацистських загарбників. Що означає ця дата

28 жовтня в Україні відзначають офіційний День звільнення від фашистських загарбників. Саме цей день вважають датою остаточного вигнання окупаційних фашистських військ за межі території України. Довгоочікуваному визволенню передувала тривала кривава війна. Друга світова війна розпочалась 1 вересня 1939 року, а офіційним її завершенням вважають дату 2 вересня 1945 року. Тією чи іншою мірою в цій війні взяли участь понад 60 країн світу, тоді як кількість жертв за різними оцінками сягає від 50 до 80 мільйонів осіб. Ця війна відома насамперед жахливими злочинами проти людяності та масовими вбивствами. Більше того, саме тоді вперше та єдине в історії людства було застосовано ядерну зброю. Розпочалась Друга світова війна вторгненням Третього Рейху та Словацької республіки в Польщу, внаслідок чого Велика Британія та Франція 3 вересня оголосили гітлеровській Німеччині війну. 22 червня 1941 року без попередження за підтримки Італії, Угорщини, Румунії та Словаччини Третій Рейх напав на Радянський Союз, з чого почалася війна, яку називають Великою Вітчизняною. До середини липня німецькі війська захопили Латвійську, Литовську, Білоруську, Молдавську, Естонську та значну частину Української Республік у складі Радянського Союзу. Після численних завоювань гітлеровської коаліції та просування армії до російського Дону, 19 листопада 1942 Червоній армії вдалося перейти до контрнаступу під Сталінградом, завдавши поразки ворожим військам. Сталінградська битва стала найбільшою наземною битвою за весь період війни.

13:44 28.10.2020

Відкриття дитячого садочка в селі Пристанційне

Відкриття дитячого садочка в селі Пристанційне

Ось і відбулась значуща подія в нашій громаді! 20 жовтня було офіційно відкрито дошкільний підрозділ (садочок) у селі Пристанційне! Цю довгоочікувану подію чекали і батьки, і дітки, і вихователі. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості і подарунки – все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села. Якщо відкривається садочок, то означає, що село живе і буде жити. І від того, як ми дбаємо про своє підростаюче покоління, залежить завтрашній день суспільства. Розділити радість з мешканцями села та привітати їх з чудовою подією завітали: Малоперещепинський сільський голова Анатолій Григорович Троян, начальник відділу освіти Малоперещепинської с/р Тамара Миколаївна Кусайко, заступник сільського голови Віталій Володимирович Мазан, регіональний представник компанії «Кернел» Юрій Миколайович Левченко, менеджер села Людмила Анатоліївна Косиця, отець Василій Антонь та депутат Малоперещепинської с/р Людмила Василівна Рубайко.

13:57 21.10.2020

Адресні таблички будинків

Адресні таблички будинків

Виконавчий комітет Малоперещепинської сільської ради, звертається до власників домоволодінь, керівників підприємств, організацій, установ, незалежно від форм власності, з проханням влаштувати на фасадах будівель або будинків адресні таблички з їх номерами у разі їх відсутності. Номерні знаки повинні бути розміщені не лише на домоволодіннях, а й на квартирах у житлових будинках. Дані роботи проводяться з метою приведення адресного господарства в належний стан та забезпечення якісного проведення Всеукраїнського перепису населення, який заплановано провести наприкінці 2020 року.

14:41 19.10.2020

Конкурс  "Вікіпедія для школи"

Конкурс "Вікіпедія для школи"

Метою конкурсу "Вікіпедія для школи" є наповнення Вікіпедії якісними статтями на теми шкільної програми, до участі у конкурсі запрошуються педагоги. Конкурс проходитиме з одинадцяти предметів –  «Англійська мова», «Всесвітня історія», «Географія», «Зарубіжна література», «Інформатика», «Історія України», «Математика», «Мистецтво», «Українська література», «Українська мова», «Фізика». Переможці отримають сувеніри та цінні призи. Конкурс триватиме із 20 жовтня по 20 грудня, нагородження планується у березні 2021 року. Для зацікавлених в участі в конкурсі педагогів планується проведення серії навчальних вебінарів із основ редагування Вікіпедії. Із регламентом конкурсу можна за покликанням: https://uk.wikipedia.org/wiki/Вікіпедія:Вікіпедія для школи/Регламент.

09:09 15.10.2020

Дотримання карантинних вимог та гарячі лінії щодо коронавірусу

Дотримання карантинних вимог та гарячі лінії щодо коронавірусу

За повідомленням Штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби СOVID-19 на території Новосанжарського району станом на 09.10.2020 у районі захворіло на коронавірусну інфекцію 65 громадян. За останню добу зафіксовано 1 новий випадок. Одужало 27 осіб, 2 особи похилого віку, які мали тяжкі супутні захворювання, померли. Під наглядом сімейних лікарів, на самоізоляції перебуває 30 контактних осіб. В інфекційному відділенні Новосанжарської районної лікарні знаходиться на лікуванні 8 пацієнтів із пневмонією, із них 4 пацієнти – киснезалежні, з тяжкою пневмонією. Прохаємо громадян дотримуватися карантинних вимог! Будьте соціально-відповідальними! Від цього залежить життя і здоров’я оточуючих, ваших близьких і рідних. На Полтавщині працюють «гарячі лінії» з інформування громадян про коронавірус. Жителі області можуть телефонувати за вказаними номерами до відповідних служб та ставити будь-які питання щодо карантину та інфекції COVID-19.

12:26 09.10.2020


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування: Що я роблю з органічними відходами (рештками рослинності)?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано