Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Малоперещепинська громада» (код ЄДРПОУ: 21044237) був реорганізований і увійшов до складу Новосанжарської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Малоперещепинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новосанжарської громади

Новини Малоперещепинської сільської ради

Дата: від до Скинути

Зміни в порядку надання житлових субсидій з травня 2016 року

Зміни в порядку надання житлових субсидій з травня 2016 року

30 квітня 2016 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2016 року № 319 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою внесено зміни, зокрема, до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (зі змінами).

13:27 30.05.2016

Вітання з Днем захисту дітей

Вітання з Днем захисту дітей

Дорогі діти!          У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.   Від усього серця вітаємо Вас з теплим та прекрасним святом. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб вони щохвилини були радісними та щасливими.  Немає більшого щастя, аніж їх посмішки.  Віримо, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо.           Зичимо Вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров?я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.

12:45 30.05.2016

Розпочато роботу сайту

Розпочато роботу сайту

Згідно закону "Про доступ до публічної інформації" органів влади і місцевого самоврядування прийнятого 9 травня 2011 р. на сайті буде розміщуватись офіційна інформація.

00:06 24.05.2016


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування: Що я роблю з органічними відходами (рештками рослинності)?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано