Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Малоперещепинська громада» (код ЄДРПОУ: 21044237) був реорганізований і увійшов до складу Новосанжарської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Малоперещепинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новосанжарської громади

Новини Малоперещепинської сільської ради

Дата: від до Скинути

З Днем працівників освіти!

З Днем працівників освіти!

Шановні працівники освіти Малоперещепинської громади! В дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці - допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Наша глибока повага Вам, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України. Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів! З професійним святом!!!

10:07 02.10.2020

Осінній призов громадян на строкову військову службу

Осінній призов громадян на строкову військову службу

Виконавчий комітет Малоперещепинської сільської ради на виконання Указу Президента України 13/2020 «Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2020 році» та розпорядження Новосанжарського РВК № 5/1131 від 18.08.2020 року прохає всіх, кому на 1 вересня виповнилося 18 років і до 27 років, з’явитися до військкомату для проходження комісії та отримання відповідних документів по осінньому призову. Юнакам, які навчаються, потрібно надати довідки для підтвердження відстрочки. Призовники і військовозобов’язані, які ухиляються від виконання військового обов’язку, будуть списком надаватися до органів Національної поліції для їх розшуку, затримання і доставки.

14:59 29.09.2020

Міграційна служба Полтавщини нагадує

Міграційна служба Полтавщини нагадує

До виборів завчасно подбайте про вклейку фото до паспорта-книжечки громадянина України при досягненні 25-ти та 45-річного віку. 25 жовтня 2020 відбудуться чергові місцеві вибори. Отже, Міграційна служба Полтавщини нагадує про необхідність до виборів завчасно подбати про дійсність паспортного документа-книжечки, зокрема вклеїти фото по досягненню відповідного віку. Важливим є те, що паспорт громадянина України у формі книжечки, в якому у місячний термін не вклеєні фото при досягненні 25-ти та 45-ти річного віку, вважається НЕДІЙСНИМ. Тому ви не зможете проголосувати за обраного кандидата на виборах, укласти шлюб чи влаштуватися на роботу і багато іншого.

10:52 25.09.2020

Всеукраїнський день дошкілля

Всеукраїнський день дошкілля

Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів громади! Прийміть щирі вітання з професійним святом –  Всеукраїнським днем дошкілля. Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, коли формується особистість і закладаються основи здоров’я.  Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи. З нагоди свята виконавчий комітет висловлює слова вдячності вихователям, нянечкам та всім працівникам дошкільних закладів за Вашу працю. Бажає міцного здоров’я та успішного втілення творчих ініціатив. Нехай професіоналізм і набутий практичний досвід допомагають вам реалізовувати сучасні програми виховної роботи з дітьми. А життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та держави. Мирного і ясного українського неба!

10:49 25.09.2020

День визволення Полтави

День визволення Полтави

Визволення Полтавщини. Як це було. Рівно 77 років тому тривало вже третє - й остаточне звільнення Полтавщини від фашистської окупації. Полтавщина 77 років тому - протягом усього 1943 року - була однією із найгарячіших точок не лише за масштабами гарячих боїв на території колишнього СРСР, а на театрах бойових дій всієї Другої Світової війни. Полтавщина увійшла в історію як одна із небагатьох областей України та СРСР, яку протягом 1943 року радянські війська прагнули звільнити тричі: у лютому, серпні та вересні. Наші земляки-старожили, які були і в окупації, і в евакуації, пам’ятають, що на початку вересня 1943 року вони говорили один одному: "Уже втретє цього року нашу рідну Полтавщину почали звільняти. Дай Боже, щоб востаннє!"... Саме так і сталося. А перед тим, під час першого короткочасного звільнення окремих районів та населених пунктів - у лютому 1943 року на території східної частини Полтавської і західної частини Харківської областей відбувалися найзапекліші бої, під час яких окремі села та безіменні висоти на Полтавщині по кілька разів на добу переходили від фашистських окупантів до радянських підрозділів. Згодом німці почали контрнаступ, який плутав усі плани Ставки головнокомандувача. Через це у березні 1943 року командувача Воронезького фронту Пилипа Голікова було відкликано до Москви, а для виправлення ситуації в районі бойових дій на Полтавщині та Харківщині з Москви було спрямовано Георгія Жукова.

13:08 23.09.2020

День працівників лісу

День працівників лісу

Кожного року в третю неділю вересня лісівники святкують День працівника лісу. Щодня сумлінно і невтомно працюючи, вони створюють десятки гектарів нових насаджень, охороняють ліси від пожеж, незаконних рубок, захищають від хвороб та шкідників. Вирощування лісу – надзвичайно важка праця. Її результати майже недосяжні віку тих, хто садить і плекає ліси. Але ми впевнені в тому, що ця благородна справа буде гідно оцінена нащадками. Адже жити для майбутнього давно стало сенсом нашого життя. Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу наш спільний обов’язок, а не лише професійний обов’язок лісівників. Важливо згадати ветеранів та пенсіонерів лісового господарства, які сумлінно і самовіддано працювали над примноженням лісових багатств рідного краю. Дякуємо Вам і низький уклін. З нагоди професійного свята Дня працівників лісу ми щиро вітаємо лісівників і зичимо їм та їхнім родинам міцного здоров’я, сімейного щастя, добробуту і достатку, любові і радості, натхнення і оптимізму, успіхів у всіх добрих справах!!!

13:06 23.09.2020

Відновлення ще одного моста

Відновлення ще одного моста

Туризм – це не тільки наповнення бюджету громади, але і враження, що отримують громадяни. Люди, які об'їздили добре відомі міста по кілька разів, хочуть чогось нового і цікавого. Крім того, в епоху гаджетів частина мандрівників була б не проти від них відволіктися і побути наодинці з природою. Для того, щоб мешканці нашої громади мали змогу вільно пересуватися по нашій мальовничій території, з одного села в інше, Малоперещепинська сільська рада відновлює старі мости через річки. Першим масштабним будівництвом був міст через Ворсклу, який з'єднує Малу Перещепину і Старі Санжари. А зараз розпочалися роботи з будівництва мосту через річку Говтвянчик ( у народі називають "вонючка").

13:13 03.09.2020

Привітання з Днем знань

Привітання з Днем знань

Дорогі учні, педагоги, батьки! Від усього серця вітаємо вас із Днем знань! Це всенародне свято приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері шкіл. Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником. Нехай цей навчальний рік відкриє перед учнями нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. Сподіваємося, що День знань стане для школярів початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання. З нагоди свята бажаємо вам незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!

15:46 31.08.2020

Увага! Планові відключення електропостачання

Увага! Планові відключення електропостачання

Увага!  За інформацією Новосанжарської філії ПАТ "Полтаваобленерго" у зв’язку з проведенням поточних та капітальних ремонтів електрообладнання відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів 20 серпня 2020 року, а саме:

16:09 19.08.2020


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування: Що я роблю з органічними відходами (рештками рослинності)?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано