Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Малоперещепинська громада» (код ЄДРПОУ: 21044237) був реорганізований і увійшов до складу Новосанжарської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Малоперещепинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новосанжарської громади

Новини Малоперещепинської сільської ради

Дата: від до Скинути

Увага! Планові відключення електропостачання

Увага! Планові відключення електропостачання

Увага! За інформацією Новосанжарської філії ПАТ "Полтаваобленерго у зв’язку з проведенням поточних та капітальних ремонтів електрообладнання відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів 17 та 18 березня 2020 року, а саме:

09:03 16.03.2020

Чим відрізняються COVID-19 і віруси грипу, методи їх лікуваня

Чим відрізняються COVID-19 і віруси грипу, методи їх лікуваня

Чим відрізняються COVID-19 і віруси грипу? Швидкість передачі є важливою відмінністю між двома вірусами. Грип має більш короткий середній інкубаційний період (час від зараження до появи симптомів) і більш короткий послідовний інтервал (час між послідовними випадками), ніж у вірусу COVID-19. Послідовний інтервал для вірусу COVID-19 оцінюється в 5-6 днів, в той час як для вірусу грипу послідовний інтервал становить 3 дні. Це означає, що грип може поширюватися швидше, ніж COVID19.

08:48 16.03.2020

Святкування 8 березня

Святкування 8 березня

Цікаво, весело та змістовно пройшли заходи, присвячені Міжнародному жіночому дню, у закладах громади.

14:27 10.03.2020

Привітання зі святом 8 березня

Привітання зі святом 8 березня

Дорогі наші жінки, найпривабливіші і найдобріші! Вітаю вас зі святом жіночої краси і чарівності, весняного натхнення і світлої радості! У день 8 березня від щирого серця бажаю весняного настрою, купу позитивних емоцій, оригінальних подарунків і неймовірних вражень! Нехай вас оточує тільки тепло, турбота і справжнє кохання. Бажаю, щоб кожен день ви відчували відданість та вірність, турботу та підтримку! Залишайтеся такими ж неповторними, ніжними, впевненими у собі! Щастя вам, радості й удачі завжди і в усьому!

10:40 06.03.2020

Конкурс "Тарасовими шляхами"

Конкурс "Тарасовими шляхами"

Тарас Шевченко... Оспіваний у віршах і піснях, немов святиня, з нами він усюди... Вірші Тараса Григоровича Шевченка – це невичерпне джерело мудрості. Написані понад століття тому – поезії Шевченка актуальні й досі. 27 лютого 2020 року на базі Малоперещепинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. М.А. Клменка відбувся І етап обласного конкурсу читців "Тарасовими шляхами". У конкурсі взяли участь 18 школярів із 4-х закладів освіти громади. він проходив у трьох вікових категоріях. Читці показали високу виконавську майстерність, артистичність, уміння володіти засобами виразності. Переможцями конкурсу стали: молодша вікова категорія - Антонь Ангеліна, учениця Старосанжарського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Оксани Мешко; середня вікова категорія  - Чуприна анастасія, учениця Пологівського НВК.

11:01 28.02.2020

Заходи щодо запобігання занесенню і поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом 2019-nCoV

Заходи щодо запобігання занесенню і поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом 2019-nCoV

Шановні мешканці та гості громади! На сайті Кабінету Міністрів України публіковано розпорядження від 03.02.2020 №93-р “Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом 2019-nCoV“. Зазначене розпорядження КМУ:

10:13 27.02.2020

Увага! Планові відключення електропостачання

Увага! Планові відключення електропостачання

Увага! Планові відключення електроенергії. За інформацією Новосанжарської філії ПАТ "Полтаваобленерго" у зв’язку з проведенням поточних та капітальних ремонтів електрообладнання відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів 25 та 27 лютого 2020 року, а саме:

09:32 24.02.2020

Увага! Планові відключення електропостачання

Увага! Планові відключення електропостачання

Увага! Планові відключення електроенергії. За інформацією Новосанжарської філії ПАТ "Полтаваобленерго" у зв’язку з проведенням поточних та капітальних ремонтів електрообладнання відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів 17, 19 та 20 лютого 2020 року, а саме:

15:59 14.02.2020

Футбольна гра зимового міні-футболу

Футбольна гра зимового міні-футболу

8 лютого у Малій Перещепині відбулася футбольна гра зимового міні-футболу між командами Граніт (Мала Перещепина) і Сокоріль (Нехвороща). Перемогу здобули гості із рахунком 5:4. Гра спортсменів була захоплюючою. Команда від Малоперещепинської громади не здобула перемогу, але досвід, який гравці отримали під час змагань, дав поштовх ще більше працювати над технікою володіння м’ячем, та реалізовувати гольові моменти. Бажаємо командам більше перемог, успіхів і позитивного настрою!

13:41 10.02.2020

Відзначали річницю з дня народження Оксани Мешко

Відзначали річницю з дня народження Оксани Мешко

30 січня – особливий день для Старосанжарців, адже це день народження полум’яної патріотки, правозахисниці, людини великої душі і серця – Оксани Яківни Мешко. Загальноосвітній заклад з 2002 року носить її ім’я. Це велика честь для учнів та педагогів. 115 річницю з дня народження нашої мужньої землячки було відзначено літературно-музичною композицією. Присутні ще раз пригадали сторінки нелегкого життя право захисниці, прослухали фонозапис спогадів Оксани Яківни, у залі лунав її живий голос. А ще - емоційну та яскраву розповідь директора закладу Дудки В.В. про тісну дружбу із сином О.Мешко Олесем Сергієнком. Учні 1-4 класів відвідали експозицію шкільного музею, присвячену О.Мешко та взяли участь у тематичних класних годинах.

11:31 07.02.2020


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування: Що я роблю з органічними відходами (рештками рослинності)?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано