Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Малоперещепинська громада» (код ЄДРПОУ: 21044237) був реорганізований і увійшов до складу Новосанжарської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Малоперещепинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новосанжарської громади

Новини Малоперещепинської сільської ради

Дата: від до Скинути

Увага! Планові відключення електропостачання

Увага! Планові відключення електропостачання

Увага!  За інформацією Новосанжарської філії ПАТ "Полтаваобленерго" у зв’язку з проведенням поточних та капітальних ремонтів електрообладнання відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів 12 серпня 2020 року, а саме:

09:31 11.08.2020

Продовження адаптивного карантину

Продовження адаптивного карантину

22 липня урядом було прийнято рішення щодо продовження адаптивного карантину до 31 серпня задля уникнення досягнення піків захворювань і перевантаження системи охорони здоров’я. Залежно від епідеміологічної ситуації всі регіони буде поділено на декілька зон: зелену, жовту, помаранчеву і червону за рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19. При цьому критерії для розподілу регіонів на чотири зони залишаються незмінними. Залежно від показників вживатимуться заходи з послаблення чи посилення карантинних обмежень в окремо визначених регіонах.  Детальніше з принципами епідеміологічної небезпеки та розподілу регіонів можна ознайомитися в інфографіці нижче.

08:52 23.07.2020

Несільськогосподарське підприємництво, як шлях до вирішення проблем зайнятості в сільській місцевості

Несільськогосподарське підприємництво, як шлях до вирішення проблем зайнятості в сільській місцевості

Полтавська обласна сільськогосподарська дорадча служба провела в Малоперещепинській ОТГ семінар за тематиками "Основи прибуткового ведення домогосподартв. Обласна програма підтримки. Як можна скористатися" та "Несільськогосподарське підприємництво, як шлях до вирішення проблем зайнятості в сільській місцевості". Цікаво, емоційно, насичено корисною інформацією.

08:43 15.07.2020

Безкоштовний семінар щодо можливостей започаткування та  розвитку сільськогосподарського та несільськогосподарського підприємництва у громаді

Безкоштовний семінар щодо можливостей започаткування та  розвитку сільськогосподарського та несільськогосподарського підприємництва у громаді

Шановні жителі громади! Запрошуємо всіх бажаючих у понеділок 13 липня 2020 року о 10.00. годині у приміщення актового залу адміністративного будинку Малоперещепинської сільської ради на безкоштовний семінар щодо можливостей започаткування та  розвитку сільськогосподарського та несільськогосподарського підприємництва у громаді, який проведе Полтавська обласна сільськогосподарська дорадча служба «ПОРАДА».

15:29 10.07.2020

День родини

День родини

Сьогодні, 8 липня 2020 року, в Україні святкують День родини. Свято є молодим, його запровадили у країні 2012 року. Українці завжди шанували сім’ю, найбільш цінними є родинні зв’язки. Від батька до сина, від бабусі до внучки, передаються духовні цінності досі. Саме сім’я є найбільшим багатством, тією основою, платформою, на якій будується все. Тож зичимо Вам любити і цінувати своїх батьків, прабатьків, дітей та внуків, сестер та братів. Бажаємо Вам відчувати любов і шану до кожного брата-українця, знати і вірити у те, що у Вас є завжди родинна підтримка, що українці – одна велика сім’я!

12:48 08.07.2020

День молоді

День молоді

Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Серед тисяч інших свят День молоді унікальний та неповторний, адже саме такою для всіх нас є молодість. Це чудова пора кохання, перших злетів, перших самостійних рішень і досягнень. Це та натхненна пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Молодість – дивовижний час, коли весь світ перед тобою, і ти можеш і хочеш щось у ньому змінити і підправити, щоб зробити на краще. Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє. Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві. Тому з нагоди свята бажаємо усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!

11:32 26.06.2020

День Конституції України

День Конституції України

Шановні громадяни! У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та на світовий досвід, прийняла Основний Закон України – Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність – фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

11:30 26.06.2020

Запуск навчальної онлайн-платформи «Школа спроможних громад»

Запуск навчальної онлайн-платформи «Школа спроможних громад»

Програма розвиту ООН (ПРООН) в Україні оголошує запуск навчальної онлайн-платформи «Школа спроможних громад», аби зробити місцеве врядування ефективнішим та сприяти процвітанню громад. Платформу створено в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру на кошти, виділені Європейським Союзом. «Школа спроможних громад» – це онлайн-майданчик, який допоможе органам місцевого самоврядування професійно зростати та розвиватись, аби швидко та вчасно забезпечувати потреби своїх громад. Відтепер представники місцевого самоврядування та активні мешканці громад зможуть отримувати нові знання, не полишаючи власних домівок та не наражаючи своє та здоров’я своїх близьких на небезпеку можливого інфікування коронавірусом.

09:26 23.06.2020

Міжнародний фотоконкурс «Вікі любить Землю»

Міжнародний фотоконкурс «Вікі любить Землю»

З 1 по 31 липня пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю», присвяченого пам’яткам природи України. Переможці та найактивніші учасники отримають цінні призи, а найкращі конкурсні фото природи України будуть змагатися на міжнародному рівні. Конкурс «Вікі любить Землю» (Wiki Loves Earth) має на меті створення бази фото об’єктів природно-заповідного фонду на території України під вільною ліцензією для ілюстрування Вікіпедії та інших проектів, а також привернення уваги до стану навколишнього середовища. Цього року конкурс проходить у 32 країнах світу. В Україні фотозмагання відбудеться вже восьмий рік поспіль. За попередні роки учасники подали на конкурс світлини понад 4 тисяч об’єктів природно-заповідного фонду України. Конкурсанти завантажили понад 80 тисяч вільних зображень, зроблених у національних природних парках, заповідних урочищах, заказниках, біосферних, природних заповідниках, на території пам’яток природи, ботанічних садів, дендрологічних та зоологічних парків. Це великий внесок у розвиток вільних знань, однак понад 50% пам’яток, що занесені до державного реєстру досі не мають своїх фото у Вікіпедії.

09:20 23.06.2020


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування: Що я роблю з органічними відходами (рештками рослинності)?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано