Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Малоперещепинська громада» (код ЄДРПОУ: 21044237) був реорганізований і увійшов до складу Новосанжарської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Малоперещепинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новосанжарської громади

Новини Малоперещепинської сільської ради

Дата: від до Скинути

Увага! Планові відключення електропостачання

Увага! Планові відключення електропостачання

Увага!  За інформацією Новосанжарської філії ПАТ "Полтаваобленерго" у зв’язку з проведенням поточних та капітальних ремонтів електрообладнання відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів 18, 19 та 21 травня 2020 року, а саме:

14:50 15.05.2020

Міжнародний день сім'ї

Міжнародний день сім'ї

Щорічно 15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї. Це свято було проголошене резолюцією Генеральної Асамблеї ООН у 1993 році, усвідомлюючи роль сім’ї в житті суспільства. З родини починається життя людини, тут вона формується як особистість. Сім’я - джерело любові та поваги. Будучи основою суспільства, вона залишається берегинею культурних традицій, загальнолюдських цінностей і наступності поколінь. У День сім’ї прийнято вітати своїх близьких красивим віршем чи листівкою, обійняти і поцілувати своїх батьків.

14:49 15.05.2020

Міжнародний день медичної сестри

Міжнародний день медичної сестри

Щорічно в травні всі медичні сестри у світі святкують своє професійне свято. Міжнародний день медсестри в Україні та в усьому світі святкують щороку 12 травня. Вперше його почали святкувати в 1953 році, а на офіційному рівні це почалося з 1965 року. Свято відзначають на честь дня народження знаменитої англійки Флоренс Найтінгейл. Під час Кримської війни вона вперше у світі організувала службу сестер милосердя. Свято відзначається після об'єднання сестер милосердя в міжнародну раду медичних сестер, до якого входить 141 країна.

13:28 12.05.2020

Акція "Подаруй бібліотеці книгу"

Акція "Подаруй бібліотеці книгу"

З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати. Пам’ятки людської думки накопичувалися саме в бібліотеці упродовж багатьох століть. Вже не перший рік Малоперещепинська сільська бібліотека проводить акцію «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ». В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. У нашому селі багато не байдужих людей та дітей, які вже долучилися до цієї акції. Днями Тимофієва Любов Федорівна віддала бібліотеці дуже багато своїх книг. Вони усі дуже цікаві і різножанрові, говорить Любов Федорівна. Дякуємо їй за такий подарунок читальні. Після закінчення карантину запрошуємо усіх відвідати бібліотеку і знайти для себе цікаву книжечку, щоб почитати для душі. Долучайтеся і ви до акції.

13:22 12.05.2020

День матері

День матері

Материнство — це щастя і благословення, яке Бог дає людям. А ще велика відповідальність і важка праця! Всім матерям вільної і незалежної України бажаємо, щоб вас любили і цінували ваші діти — найкращі на світі, добрі, розумні та успішні! Нехай не заростає стежка до батьківського порогу, хай діти приїжджають на свята і дарують вам свої усмішки, теплі і ласкаві слова та свою віддану і негасиму любов! Будьте щасливими і здоровими на радість своїм рідним! Хай буде мир і щастя на нашій рідній землі!

13:20 12.05.2020

Пам'ятаємо, перемагаємо

Пам'ятаємо, перемагаємо

Ці травневі дні українські сім’ї зустрічають з особливими почуттями. Друга світова війна забрала мільйони людських життів. Минають роки, але залишається живою пам’ять про страшну трагедію, яка пройшлася по долі чи не кожної родини в Україні, в Європі, багатьох родин по всьому світу. Ми зажди пам’ятаємо про те, як довгі 1225 днів і ночей Україна була окупована фашистськими вандалами. Окупована, але не зломлена. Загарбана, але не поставлена на коліна. Мільйони українців 75 роки тому своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою захищали рідну землю. Через тяжкі бої, мільйони жертв прийшла до нас перемога. Не перелічити подвигів – і бойових, і трудових здійснених під час Другої світової війни, не перелічити героїв відомих та невідомих, живих та полеглих. Ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав звільнення світу від нацизму. Ми вшановуємо пам'ять усіх жертв цієї найстрашнішої війни. Цей смерч забрав понад 10 мільйонів українських життів. Вічна їм слава, вічна їм пам’ять! Події тих днів не повинні згаснути в народній пам’яті. Про це нагадуватимуть меморіальні дошки, пам’ятники. Та найголовніший меморіал – людська пам’ять, яку нащадки несуть у вічність у своїх серцях. День Перемоги для нашого народу свято, яке об’єднує всі покоління і є невичерпним джерелом патріотизму, віри у власні сили та можливості. Прикро, що цього року через карантин не відбулися заходи присвячені 75 річниці Дня Перемоги. Але пам'ять в наших серцях назавжди...

13:16 12.05.2020

Про завершення 2019-2020 навчального року

Про завершення 2019-2020 навчального року

Відповідно до рекомендацій  Міністерства освіти і науки України навчальний рік та навчальний процес буде завершено згідно з структурою, визначеною на початку навчального року, з урахуванням виконання календарно-тематичних планів. Корегуюче навчання заклади освіти проведуть на початку нового навчального року. Порядок  закінчення навчального року та навчального процесу буде визначено у наказах директорів, які розмістять на сайтах закладів освіти для ознайомлення. Заклади дошкільної освіти поновлять роботу після прийняття рішення Кабінетом Міністрів України.

14:28 30.04.2020

ОБЕРЕЖНО- БОТУЛІЗМ

ОБЕРЕЖНО- БОТУЛІЗМ

За офіційною інформацією Центру громадського здоровя України з початку 2020-го року в Україні зареєстровано 13 випадків ботулізму, захворіли 15 людей( на Вінничині -5, Донеччині - 1, Житомирщині -1, Київщині -1, Закарпатській області -1, Чернігівщині -3, Черкаській області- 1, Хмельниччині -1 та у м. Київ -1). З них: 14 дорослих та одна дитина віком 9 років, померла одна людина у Вінницькій області. Більшість харчової продукції, що стала причиною захворювання (у 13 постраждалих — 86,6%), була виготовлена в домашніх умовах. Шестеро захворілих вживали рибну продукцію, виготовлену в побутових умовах або невідомого походження. 6 випадків захворювання на ботулізм були пов’язані з вживанням м’ясних консервів та інших виробів із м’яса, 2 випадки- із вживанням овочевих та грибних консервів .

11:54 29.04.2020

Карантин в Україні продовжено до 11 травня 2020 року

Карантин в Україні продовжено до 11 травня 2020 року

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. № 291 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України»  внесено зміни  до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (Офіційний вісник України, 2020 р., № 23, ст. 896, № 30, ст.,1061) — із змінами, якою продовжено карантин в країні до 11 травня 2020 р. 

15:01 23.04.2020


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано