Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Малоперещепинська громада» (код ЄДРПОУ: 21044237) був реорганізований і увійшов до складу Новосанжарської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Малоперещепинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новосанжарської громади

Новосанжарська районна філія Полтавського обласного центру зайнятості

Як не порушити порядок перебування на обліку в службі зайнятості?

Досить часто громадяни, які звернулися до державної служби зайнятості, опиняються в ситуації, коли з певних причин припиняється їх реєстрація як безробітних і вони одночасно втрачають право на матеріальне забезпечення. Уникнути непорозумінь, допоможуть наші роз’яснення.

15:00:14 08.11.2019

Громадські роботи: зайнятість для безробітних - користь для громади

    Результативним напрямком співпраці Новосанжарської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості з органами місцевої влади є організація громадських робіт. Види робіт визначаються потребою територіальних громад.

13:47:55 07.11.2019

Як започаткувати власний бізнес за допомогою служби зайнятості

Залучення безробітних до організації підприємницької діяльності – одна з активних форм підтримки безробітних, яка здійснюється державною службою зайнятості у разі відсутності на ринку праці підходящої роботи. Безробітним, яким виповнилося 18 років та які не можуть бути працевлаштовані за сприяння служби зайнятості протягом одного місяця у зв’язку з відсутністю на ринку праці підходящої роботи, за їх бажанням, допомога по безробіттю може виплачуватись одноразово для організації підприємницької діяльності.

13:11:16 25.10.2019

Прес-реліз про надання соціальних послуг і матеріального забезпечення безробітним у січні-вересні 2019 року Полтавською обласною службою зайнятості

Послугами  обласної  служби зайнятості за 9 місяців року скористалися 43, 9 тисячі  безробітних/ Протягом 9 місяців нинішнього року послугами обласної служби зайнятості скористалося 43,9 тисячі безробітних, що на 5,4 тисячі або 10,9 % менше, ніж за той же період 2018 року. Кількість роботодавців, які співпрацювали з обласною службою зайнятості, зросла проти січня-вересня минулого року на 4,8 % до 8,4 тисячі. База вільних робочих місць збільшилась на 9,6 %  до 63,2 тисячі вакансій. Роботу отримали 39, 3 тисячі людей/ За сприяння обласної служби зайнятості отримали роботу 39,3 тисячі людей. У тому числі  21,6 тисячі осіб  або 55,1% працевлаштовані оперативно до набуття статусу безробітного. 27 безробітних отримали виплату допомоги по безробіттю одноразово для зайняття підприємницькою діяльністю (за січень-серпень 2018 року – 22 особа).

14:31:20 21.10.2019

Новосанжарська районна філія Полтавського обласного центру зайнятості інформує

         Протягом січня-вересня 2019 року в Новосанжарській  районній філії Полтавського обласного центру зайнятості на обліку як безробітні  перебували  127  жителів  Малоперещепинської об’єднаної територіальної громади, в т.ч. по старостатах:

13:37:27 17.10.2019

Допомога по безробіттю: умови отримання та строки виплати

Так сталось, що ви втратили роботу. При чому не заплановано, коли звільняєшся, і не маєш іншого варіанту працевлаштування. Це завжди стрес і розпач, що не дозволяють реально оцінити свої можливості. А вихід є ! Перш за все, звернення до центру зайнятості, який надасть безоплатні послуги з пошуку нової роботи, плануванні кар’єри шляхом професійної підготовки чи перепідготовки, призначить матеріальну допомогу по безробіттю тощо.

14:00:28 12.09.2019

Фінансова допомога , якщо ви працевлаштуєте учасника АТО

     Рішенням Полтавської обласної ради № 1103 від 19.07.2019 р. внесено зміни до Програми зайнятості населення Полтавської області на 2018 – 2020 роки  та затверджено  Порядок надання безповоротної фінансової допомоги суб′єктам господарювання для працевлаштування учасників бойових дій, які брали участь в АТО, операції об′єднаних сил, членів їх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих внаслідок поранення, контузії або каліцтва) учасників бойових дій, які брали участь в АТО, операції об’єднаних сил  та Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на фінансову підтримку заходів підвищення рівня зайнятості учасників бойових дій, які брали участь в АТО, операції об’єднаних сил, членів їх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих внаслідок поранення, контузії або каліцтва) учасників бойових дій, які брали участь в АТО, операції об’єднаних сил».

09:25:15 07.08.2019

Легальна трудова зайнятість: можливість чи обмеження?

     Чому нелегальна зайнятість залишається популярною, особливо серед молодих шукачів роботи? А легальна зайнятість, що передбачає оформлення трудових відносин, сплату податків, дотримання соціальних гарантій, багатьма роботодавцями сприймається не як прямий обов’язок, а як бонус чи конкурентна перевага? Відповідь на ці запитання криється в самому понятті «легальна зайнятість». Спробуємо розібратись.

09:22:58 07.08.2019

Новосанжарська районна філія Полтавського обласного центру зайнятості інформує

         Протягом січня-червня 2019 року в Новосанжарській  районній філії Полтавського обласного центру зайнятості на обліку як безробітні  перебували  115  жителів  Малоперещепинської об’єднаної територіальної громади, в т.ч. по старостатах:

10:22:10 05.07.2019


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування: Що я роблю з органічними відходами (рештками рослинності)?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано