Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Малоперещепинська громада» (код ЄДРПОУ: 21044237) був реорганізований і увійшов до складу Новосанжарської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Малоперещепинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Новосанжарської громади

Фінансові можливості для підприємців

Шановні підприємці!

    Ви бажаєте розвивати свій бізнес, але не маєте можливостей, коштів чи просто не знаєте, де їх дістати. Тоді цей розділ саме для Вас.

     У розділі буде розміщено про програми, гранти та конкурси для бізнесу.

Бажаємо успіхів!

     За додатковою інформацією чи консультацією звертайтеся до виконавчого комітету Малоперещепинської сільської ради.

Фото без опису

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) представить свої програми та конкурси для мікро, малих і середніх агропідприємств та сільських громад Полтавської області

20 листопада, з 15:00 до 17:00, Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) представить проекти допомоги для мікро, малих і середніх агропідприємств та сільських громад Полтавської області. Запрошуємо виробників і переробників продукції у секторах овочів, фруктів, ягід, молока, м’яса, домашньої птиці (окрім курятини), аквакультури та солодощів, а також представників ОТГ і журналістів регіональних видань взяти участь у презентації. У вас буде можливість задати запитання щодо проектів, які вас цікавлять, та запропонувати власні ідеї до співпраці.

16:45:49 11.11.2020

КОНКУРСІ ІНВЕСТИЦІИ?НИХ ПРОЄКТІВ „ГОРИЗОНТИ ПОЛТАВЩИНИ”

Оголошується прийом заявок на участь у КОНКУРСІ ІНВЕСТИЦІИ?НИХ ПРОЄКТІВ „ГОРИЗОНТИ ПОЛТАВЩИНИ”. Мета конкурсу: формування портфелю інвестиційних проєктів Полтавськоії області для їх подальшого представлення потенційним українським та іноземним інвесторам.

09:18:12 15.09.2020

Увага! Конкурс для фермерських господарств

«УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ (Укрдержфонд) ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам». До участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства, крім тих, які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями, яких визнано банкрутами, щодо яких порушено справу про банкрутство та які перебувають у стадії ліквідації, а також у яких виявлено факти незаконного одержання та/або нецільового використання бюджетних коштів. Переможці конкурсу отримують фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тис. гривень, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років.

13:49:56 22.07.2020

Ініціатива з впровадження нових технологій у сільському господарстві та підвищення продуктивності і якості сільськогосподарської продукції

         Шановні мешканці громади, запрошуємо Вас стати учасником ініціативи з впровадження нових технологій у сільському господарстві та підвищення продуктивності і якості сільськогосподарської продукції.  Метою цієї ініціативи є аналіз практичних потреб виробників сільськогосподарської продукції та їх підтримка у вдосконаленні процесів виробництва, запровадженні кращих практик, підвищенні прибутковості, впровадженні SMART технологій, покращенні безпечності та якості продукції. Ініціатива впроваджується Програмою з аграрного і сільського розвитку (АГРО) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).           Запрошуємо до участі в програмі як дрібних виробників, представлених ОСГ та фермерськими господарствами, так і  малі та середні агрокомпанії. Реєстрація доступна за посиланнями: 

10:09:30 08.07.2020

Залучення інвестицій підприємцями

Залучення інвестицій займає від 4 місяців до 1 року та потребує ретельної підготовки з боку підприємця.  Для того, щоб полегшити підготовку, у серії інфографік #EasyФінансування відображена проста покрокова інструкція для підприємців, що хочуть залучити інвестиції.   Радимо обирати цей інструмент фінансування, якщо ви вже маєте робочий продукт, наявні продажі, проте потребуєте ресурсів для наступного етапу розвитку компанії.  Серію інфографік #EasyФінансування про фінансування для українських МСБ підготував аналітичний центр  EasyBusiness  за підтримки  Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Про інші інструменти фінансування українського МСБ шукайте в серії матеріалів за хештегом #EasyФінансування. 

11:54:40 02.07.2020

М'ясна Толока

Шановні партнери Проекту АГРО! Ми вже маємо гарну традицію - проводити тематичні Толоки, де збираємо представників ринку, яким є що сказати та порекомендувати. Вже 26 червня проведемо М'ясну Толоку, яка збере виробників та переробників м'ясної галузі. Поговоримо про сучасний стан галузі та перспективи розвитку. Про те, у що варто інвестувати, а чого оминати. Як вплинув карантин на галузь та які сценарії виходу (та чи є вони взагалі).

13:05:46 23.06.2020

Національна онлайн-школа для підприємців

Вже зараз запускаємо Національну онлайн-школу для підприємців, а разом з нею перший освітній серіал “10 кроків для початку власної справи”, який Програма КЕУ розробила у партнерстві з Мінцифрою та Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі - ITFC та Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC). Онлайн-школа — безкоштовні програми навчання на платформі Дія.Бізнес, що допоможуть українцям почати власну справу та успішно її розвивати. Викладачі “10 кроків для початку власної справи” у короткій формі розкажуть про те, як знайти бізнес-ідею, сформувати стратегію, управляти фінансами, проаналізувати ринок та сформувати маркетингову стратегію, зрозуміти, з чого почати юридично - відкриття ФОП чи ТОВ, як налагодити SMM-стратегію, знайти кошти для свого бізнесу серед грантових програм, та як комунікувати з клієнтами та партнерами.

09:37:48 23.06.2020

Проект «Фермер онлайн»

Проект АГРО запрошує українські недержавні підприємства та фізичних осіб- підприємців, що відносяться до категорії ММСП (мікро, малих та середніх підприємств) та основним видом діяльності яких є виробництво та/або online торгівля продуктами харчування, які продемонструють своєї лідерство та здатність включити ММСП у онлайн канали збуту, до участі у конкурсі концепцій на реалізацію проекту «Фермер онлайн».

09:35:17 23.06.2020

Гранти для стартапів від КЕУ!

Розпочинаємо другий раунд прийому заявок на грант для стартапів, які готові до збільшення продажів та/або залучення інвестицій. Ми збільшили кількість грантів в рамках цієї програми з 10 до 15 грантів. Тож тепер шансів більше. Знайомтесь з усіма деталями гранту  http://bit.ly/3cfQsvl Дедлайн подачі заявок – 1 серпня 2020 року. Подаватися на грант можуть лише зареєстровані в Україні компанії або приватні підприємці. Якщо у вас є питання щодо гранту, пишіть ????Grants@CEPUkraine.org, зазначивши темою листа “RFA-2020-012”. Чекаємо на заявки!

10:18:15 15.06.2020

Впровадження нових технологій та підвищення продуктивності і якості продукції в плодово-овочевому секторі Україні

До уваги виробників плодоовочевої продукції Одеської, Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Дніпропетровської, Черкаської, Полтавської та Харківської областей! Запрошуємо Вас стати учасником Програми USAID з аграрного і сільського розвитку АГРО «Впровадження нових технологій та підвищення продуктивності і якості продукції в плодово-овочевому секторі Україні». Метою даної ініціативи є вивчення проблем та аналіз практичних потреб агровиробників з подальшим формуванням інструментів підтримки у вдосконаленні процесів виробництва, запровадженні кращих практик, підвищення прибутковості, впровадження SMART технологій, покращання безпечності та якості продукції плодоовочевого сектору. Наша програма є інклюзивною, а отже ми запрошуємо до участі в програмі розвитку як дрібних виробників представлених ОСГ та фермерськими господарствами, так і представників агрокомпаній, що займаються вирощуванням плодоовочевої та ягідної продукції. 

10:20:01 11.06.2020


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування: Що я роблю з органічними відходами (рештками рослинності)?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано